2012-06-11 08:04:01• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - jól alakul a hét első napja

Napi horoszkóp június 11-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ön úgy hiszi, hogy teljesen kitárulkozik a világ felé. Pedig még csak félúton van. Nagy lépéseket tehetne ma, és ezzel egyben azt is elérné, hogy a világ is megadja végre magát önnek.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Régóta vár egy eseményre, és igen nagy a valószínűsége annak, hogy ez a mai napon be is következik. Ám lehet, hogy ehhez az első lépéseket mégiscsak önnek kellene megtennie. Győzze le ellenérzéseit!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A fordulat, melyre olyan régóta várt, ma végre bekövetkezhet. Az első és legfontosabb ehhez, hogy higgyen is benne. És, hogy ne csak a maga javát nézze, mikor el szeretne érni valamit. A közösségért végrehajtott tetteket jobban támogatják.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Önző természete a mai napon csúnyán előtérbe kerülhet. Ám, ha erre rájön, azért módjában állhat korrigálni. A végén pedig adakozóbbnak és nagyvonalúbbnak is mutathatja magát, ami önmagát is különös örömmel tölti el.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A titkolózással sajnos már nem sokra megy akkor, ha édes titkait már amúgy mindenkinek kifecsegte. Különösen némelyik nőkkel érdemes vigyáznia. Ha valamelyiket megbántja, semmi jóra nem számíthat tőle.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Furcsa helyzetbe kerülhet a mai napon. Nem is tudja eldönteni, hogy barátilag közeledik önhöz valaki, vagy pedig más céljai és vonzalmai vannak önnel kapcsolatban. Az egyenes kérdésekkel semmire sem megy, csak a sejtelmekkel.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ha a szívét a szokottnál nehezebbnek érzi a mai napon, az talán azért van, mert valaki, aki önhöz közel áll, szorult helyzetben van. Még ha nem is tudja, a szíve érzi. Puhatolózzon a szerettei körében! Hátha segíthetne.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Jól alakul a hét első napja a Skorpió szülötteknek. Még, ha a nap nem is süt, a lelkében csupa fény és ragyogás van. Jó híreket is kaphat. Igyekezzen minél több emberrel érintkezni, hogy lelkükre e ragyogást átragassza.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A családi viszályok szépen elsimulnak, rendeződni látszik minden, ami eddig felborulni látszott. Egy kis egyensúlytalanság azért mindig kell, hogy lendületben maradjanak a dolgok. Erről önnek kell gondoskodnia.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Úgy érezheti, a hullámok már átcsaptak a feje fölött. Talán ideje lenne, hogy a valóságban is megmerítkezzen valami vizekben, hogy legalább tudja, mitől ázik. Az egéritatásnak semmi értelme, hisz van valaki, aki önre vár!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Egy jól sikerült hétvége után végre teljes energiájával vág bele a hétbe. Rengeteg a dolga, tárgyal és futkos egész nap. Most érzi csak igazán, milyen fontos az, ha valaki várja otthon, és gondoskodik a kényelméről.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Rengeteg gondja-baja akad mostanában, és már maga is belátja, hogy az ebből való meneküléshez az egyetlen mód, ha kissé kiszakad a környezetéből. Egy utazást már régóta tervez. Lépjen tovább a megvalósítás felé!

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: